Tarih: 15.03.2015 03:32
Ordu Fatsada Kayıp Genci Arama Çalışmaları Sonuç Vermedi
Ordu Fatsa da Kayıp Genci Arama Çalışmaları Sonuç Vermedi
Ordu /Karadeniz Bayrak/Ahmet Bayrak26.01,2013 Ordu'nun Fatsa ilçesinde köprüden Karadeniz'e atlayan Okan Türkmen, dalgalar arasında kayboldu.
Bolaman 1 köprüsü üzerinden denize atlayan Okan Türkmendeni arama çalışmaları üçüncü günübde de sonuç vermedi.
Arama kurtarma çalışmaları için Olay yerine gelen sahil Güvenlik, Ordu Emniyet Müdürlüğüne bağlı su altı ekipleri, Balık adamlar, kayıklar, Ordu Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri katıldı. Türkmen'i sudan çıkarmak için yapılan aramalar. Üçüncü gününde de sonuç vermedi.
Ordu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün Sualtı Arama ve Kurtarma ekibi 2013 Ocak ayı itibariyle lav edildimdi?
Ordu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün Sualtı Arama ve Kurtarma ekibinin iddialara göre kapatıldığı ileri sürüldü.
Türkmen için İkinci gün sabahın erken saatlerde tekrar geniş kapsamlı başlatılan aramalara Sahil güvenlik, Ordu Emniyet Müdürlüğü Su altı ekipleri, aramalarını suyun içinde sürdürürken, Ordu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı ekip ise suyun içinde değil, Irmak ve deniz kenarlarında karadan arama yaptılar. , Ordu İl Afet ve Acil Durum Sualtı Arama ve Kurtarma ekiplerinin Fatsada meydana gelen olaya arama kurtarma botu ve su altı ekiplerinin aramalara katılmaması ise merak konusu oldu.
Olay yerine gelen vatandaşlar ise Ordu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün ekipleri var dalgıçları neden suda aramaya katılmıyor ırmak ve deniz kenarlarında dolaşarak arama yapıyorlar o kadar bizlerde arıyoruz diye tepki gösterdiler.
Olayın olduğu saatten itibaren Ordu Deniz limanı Şube Müdürü Murat Tekiner, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Aslan olayın meydana geldiği alanda üç gündür çalışmaları yerinde takip ediyor.Aramalar tüm hızıyla devam ediyor.WWW.KARADENİZBAYRAK.COM
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —