Tarih: 11.04.2023 01:04

Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin Cumhurbaşkanından affını talep etti.

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin Cumhurbaşkanından affını talep etti. 

Karadeniz Bayrak/ALTINORDU (Ordu), (OBA)

14 Mayısta yapılacak seçimlerde  aday olacakların listesinin açıklanmasın ardından listenin başına Ordu dışından adayların gösterilmesine tepkiler devam ediyor.  AK Parti Ordu'da İl Başkanı Halit Tomakin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada istifa edeceğini açıkladı.

Tomakin facebook hesabından şu açıklamayı yaptı: Yüzyılın seçimine yaklaşık bir ay kaldı. Aday listelerimiz Genel Merkez tarafından ilan edildi ancak İl Başkanı olarak bulunduğum şehirde sorumluluğu üzerinde taşıyan birisi olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza ancak buradan seslenme şansım var çünkü sesimiz ulaştırılmıyor. 

Ordu halkı aday listelerimize çok ciddi bir şekilde itiraz ediyor. Ordu’da yapılmış bunca işlerin üzerinden böyle bir aday listesi ile milletimizin karşısına çıkmanın, seçim günü akşamı Ordu ilimizde milletvekili seçimlerinde yaşayabileceğimiz riskleri açıkçası üstlenmek istemiyorum. 

Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanım, sesimizi duymanızı ve geldiğimiz noktada istifanın eşiğinde olduğumuzu arz ediyor, takdir ve talimatlarınızı bekliyoruz.

Saygılarımla...

Recep Tayyip Erdoğan

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —