Tarih: 22.04.2024 05:44

Almanya'ya Direkt Uçuşlar Başlıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Almanya'ya Direkt Uçuşlar Başlıyor!

Türkiye'nin özel havayolu şirketleri Pegasus ve Sunexpress, yaz döneminde Ordu Giresun Havalimanı'ndan Almanya'ya direkt uçuşlar düzenleyecek.

Pegasus ve Sunexpress Hava Yolları yaz döneminde Ordu Giresun Havalimanı'ndan Almanya'nın Dusseldorf şehrine haftada iki kez direkt uçuş gerçekleştirecek.

Sunexpress'in uçuşları ise 4 Haziran'da başlıyor. Pegasus Hava Yolları ise 6 Haziran'da ilk uçuşunu gerçekleştirecek. Bu uçuşlar haftada bir gün olacak şekilde düzenlenmiş olup Ekim ayının sonuna kadar devam edecek. Bilet satışları ise hala devam ediyor.

Uçuş planlaması şu şekilde:

Sunexpress uçuşları, 4 Haziran itibarıyla başlayacak. Almanya Dusseldorf'a Salı günleri saat 20.45'te kalkış yapacak olan uçaklar, Ordu Giresun Havalimanı'na Çarşamba günleri saat 03.45'te varacak.

Pegasus Hava Yolları ise 6 Haziran'dan itibaren uçuşlarına başlayacak. Almanya Dusseldorf'a Perşembe günleri saat 20.40'ta kalkış yapacak olan uçaklar, Ordu Giresun Havalimanı'na Cuma günleri saat 04.10'da varacak.

Bu direkt uçuşlar sayesinde Ordu ve Giresunlu vatandaşlar, yaz döneminde daha kolay ve hızlı bir şekilde Almanya'ya seyahat edebilecekler. Ordu Giresun Havalimanı'nın uluslararası bağlantılarını artırarak bölgenin turizm ve ekonomisine de katkı sağlaması bekleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —