Tarih: 03.07.2024 09:51

Ani Elektrik Kesintileri esnafı mağdur ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Ani Elektrik Kesintileri esnafı mağdur ediyor

Karadeniz Bayrak/ALTINORDU(Ordu),(OBA)

Ordu Madeni Eşya Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Hakan Yurdakul 62 firma imzalı şikâyet dilekçesini YEDAŞ elektrik kurumuna ilettik.

Madeni Eşya Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Hakan Yurdakul ; Değerli Basın Mensupları Odamıza kayıtlı 2. Sanayi, Ata Sanayi, Elit Sanayi ve Eski Sanayi esnaflarımız ani elektrik kesintilerinden dolayı mağduriyet yaşamaktadır. Esnaflarımızın elektrik ile çalışan iş makinelerinde problemler ve maddi iş kaybı yaşamaktadır. YEDAŞ kesintileri önceden SMS ile bildirse dahi maddi iş kaybının ve mesai kaybının önüne geçememektedir. Esnaflarımız müşterilerine karşı taahhüt ettiği iş teslimat süresini de dolayısıyla bu elektrik kesintilerinden dolayı yerine getiremiyor ve mağduriyeti daha da artmaktadır. 

Esnaflarımızın odamıza yapmış olduğu şikâyetler doğrultusunda bizlerde bu 62 firma imzalı şikâyet dilekçesini YEDAŞ elektrik kurumuna ilettik ve yaşanan bu mesai ve maddi kayıpların tazmininin teminini istedik aksi halde esnaflarımızı savunmak için hukuki girişimlerde bulunacağımızı beyan ediyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —