Tarih: 15.03.2015 03:01
BAKAN HİLMİ GÜLER: ENVER YILMAZ KARDEŞİMİZE GÜVENİYORUZ
BAKAN GÜLER: ENVER YILMAZ KARDEŞİMİZE GÜVENİYORUZ
Ordulu Bakanlar içerisinde AK Partide çizgisinden sapmayarak yoluna devam eden tek bakan olan Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz'a güvenimiz sonsuzdur dedi.
PERŞEMBE, YILMAZ VE BAHTİYARI BAĞRINA BASTI
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Milletimizin her zaman hizmetkârı olduk. Vatandaşa hizmet etmeyi kendimize borç bildik. Biz lafa değil her zaman icraata bakıyoruz dedi.
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Perşembe ilçesinde adeta gövde gösterisi yaptı. Perşembe meydanını hınca hınç dolduran vatandaşlara seslenen Yılmaz, birlik ve beraberlik içerisinde adım adım zafere gittiklerini söyledi. 30 Mart seçimlerinin Ordu'ya hayırlı olması temennisinde bulunan Yılmaz, Ordu'nun AK Belediyecilikle tanışmasına sadece 1.5 gün kaldığını söyledi. Yılmaz'ın konuşması sırasında bazı balıkçıların ise kayıkları ile denize açılarak Yılmaz'ı selamlaması dikkat çekti.
PERŞEMBE'DE GÖVDE GÖSTERİSİ
Partisinin seçim çalışmaları kapsamında Perşembe ilçesinde miting düzenleyen Yılmaz, Perşembe ilçesinde binlerce kişiye seslendi. Güzel Perşembemizin güzel insanları, Hırçın Karadeniz'in Sakin Limanı Perşembeli kardeşlerim diye sözlerine başlayan Yılmaz, Seçime bir buçuk gün kala, haftası olmamasına rağmen Perşembe'nin meydanını hınca hınç dolduran hemşerilerim iyi ki varsınız. Biz sizin hizmetkârınızız. O'nlar bize hep hakaret ettiler eleştirdiler ama biz hizmet ettik. Bizim en başta söylediğimiz şudur: Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım, sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz diye konuştu.
ORDU'YA BÜYÜK YATIRIMLAR YAPTIK
Biz iktidara gelmeden önce Ordu'ya söz verdik ve bu sözlerimizi yerine getirdik. Bundan sonrada vereceğimiz tüm sözleri tutacağız diyen Yılmaz, Bizim Başbakanımız Ordu'ya Başbakan olarak tam 12 defa geldi. Başbakanımız Ordu Mitingi'nde de tüm projelerimizin yanında olduğunu açıkladı. Biz 12 yılda Ordu'ya büyük yatırımlar yaptık. Şimdi Yerel yönetimlerde bu hizmetlerimizi daha da arttıracağız. Biz lafa değil icraata bakıyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır şeklinde konuştu.
ORDU İÇİN BÜYÜK PROJELERİMİZ VAR
Ordu için büyük projelerinin olduğunu belirten Yılmaz, Bizim bu memlekete hizmet borcumuz var. Biz Perşembe'yi ve tüm ilçeleri ayağa kaldıracağımızı, kalkındıracağımızı iddia ediyoruz. Bize 2001 yılından bu yana hep destek verdiniz. Allah sizlerden razı olsun. Ordu'da açıkladığımız 7'si mega 52 projemizi de hayata geçirip, model bir il oluşturacağız. Birlik içerisinde herkesin görüşlerini alarak Ordu ilimizi yöneteceğiz diye sözlerini tamamladı.
BAKAN HİLMİ GÜLER: ENVER YILMAZ KARDEŞİMİZE GÜVENİYORUZ
Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz'a güvenimiz sonsuz. Ordu'nun Onunla birlikte şaha kalkacağına inanıyoruz. Hizmette duygusallık olmaz. Yolunuzun iyi, suyunuzun temiz ve çöp probleminiz olmaması gerekir dedi.
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —