Balıkesir'de gazeteciyi darbeden belediye meclisi üyesi tutuklandı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bir restoranda gazeteciyi Hakan Sataroğlu'nu darbeden Burhaniye Belediye Meclisinin CHP'li üyesi Nadir Bayram tutuklandı.

23.11.2024 23:48:00 0
Balıkesir

Balıkesir'de gazeteciyi darbeden belediye meclisi üyesi tutuklandı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bir restoranda gazeteciyi Hakan Sataroğlu'nu darbeden Burhaniye Belediye Meclisinin CHP'li üyesi Nadir Bayram tutuklandı.

"Zeytin Efe" adlı yerel gazetenin sahibi Hakan Sataroğlu, 19 Kasım akşamı restoranda oturduğu sırada yanına gelen Burhaniye Belediye Meclisinin CHP'li üyelerinden Nadir Bayram tarafından darbedildi.

Sataroğlu'na kendisi hakkında olumsuz bir haber yapmaya çalıştığı iddiasıyla saldırdığı öne sürülen Bayram, tokat ve yumruk darbeleriyle sandalyeden yere düşürdüğü gazeteciyi yerde bir süre tekmeledikten sonra uzaklaştı.

Baygınlık geçiren ve çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Sataroğlu'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan Bayram, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Bayram, çıkarıldığı hakimlikçe "kasten yaralama" suçundan tutuklandı.

İşletmenin güvenlik kamerası kayıtlarında, restorana girdikten sonra masanın yanına gelen Nadir Bayram tarafından Hakan Sataroğlu'nun oturduğu sandalyeden yumruk ve tokat darbeleriyle düşürüldükten sonra yerdeyken birkaç kez tekmelendiği, Bayram'ın daha sonra uzaklaştığı görülüyor.

BAYRAM, KESİN İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, yaptığı açıklamada, Nadir Bayram'ın kesin ihraç talebiyle partinin İl Disiplin Kuruluna sevk edildiğini bildirdi.

CHP, resmi iletişim X hesabından yapılan paylaşımda da Bayram'ın kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiğini duyurdu.

CHP'nin paylaşımı şöyle: "Gazeteci Hakan Sataroğlu’nun, Burhaniye Belediyesi Meclis Üyesi Nadir Bayram tarafından darp edilmesini kınıyor; değerli gazeteciye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu kabul edilemez saldırıyı gerçekleştiren Nadir Bayram, kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Gazeteci Hakan Sataroğlu’nun, Burhaniye Belediyesi Meclis Üyesi Nadir Bayram tarafından darp edilmesini kınıyor; değerli gazeteciye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu kabul edilemez saldırıyı gerçekleştiren Nadir Bayram, kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak:Evrensel

  • BIST 100

    11182,96%1,66
  • DOLAR

    41,27% -0,05
  • EURO

    48,99% 0,80
  • GRAM ALTIN

    4893,21% 0,18
  • Ç. ALTIN

    8025,91% 1,72

DİĞER HABERLER


Kapatılan Mahalle yolu belediye ekiplerince açıldı

Ordu’da 5 kişi tutukladı

Zafer Akyürek, İYİ Parti Mesudiye İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Piyano Tutkunları Ordu’da Buluştu

Motosikletin Çarptığı Yusuf Bülbül Yaşamını Yitirdi

“Tapulu Yerim” Dedi, Kepçeyle Yolu Kapattı

Merve Demirel yaşamını yitirdi

Batman’da Silahlı Saldırı: 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Ordu’da Piyano Tutkunları İçin Büyük Buluşma

İzmir'de polis merkezine saldırıya ilişkin 10 şüpheli daha adliyede

ORDU’DA ‘PATPAT’ KAZASI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

ORDU’DA 12 EYLÜL DARBESİ KONUŞULDU

Altınordu’da Kadınlara ve Çocuklara Nefes Aldıracak Proje

TAŞBAŞI’NDA 12 EYLÜL DARBESİ KONUŞULACAK

Sağlıkta şiddet dayanılmaz boyutlara ulaştı

İzmir’de karakola silahlı saldırı: 2 polis şehit, 3 yaralı

ESNAF: “YER GÖSTERİLMEDEN ÇIKARILMAK MAĞDURİYETTİR”

Fındık hırsızı tutuklanarak cezaevine gönderildi

ORDU’DAKİ BOĞULMA VAKALARINA TEPKİ

NORM FAZLASI ATAMALARA VE ALAN DIŞI GÖREVLENDİRMEYE BÜYÜK TEPKİ!

“Sizi 9 Kez Aradım, Randevu Alamadım!”

Altınordu’ya 300 Araçlık Katlı Otopark

Ordu’da silahlı kavga: 2 ölü

“Zafere Koştular” Etkinliği 81 İlde Coşkuyla Gerçekleşti

Bomba olayı hâlâ aydınlanmadı

30 Ağustos Zafer Bayramı, Mesudiye Beyağaç Köyü’nde Coşkuyla Kutlandı

Altınordu Belediyesi yayalarımızın güvenli geçişini sağlamak için aralıksız çalışıyor

Gazi Albay Yusuf Ziya Çöl, Ordu Barosunu ziyaret etti.

Adli Yıl Düzenlenen Törenle Başladı

Ordulu Talat İnan Profesör oldu

Yükleniyor


Kapatılan Mahalle yolu belediye ekiplerince açıldı

Ordu’da 5 kişi tutukladı

Zafer Akyürek, İYİ Parti Mesudiye İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Piyano Tutkunları Ordu’da Buluştu

Motosikletin Çarptığı Yusuf Bülbül Yaşamını Yitirdi

“Tapulu Yerim” Dedi, Kepçeyle Yolu Kapattı

Merve Demirel yaşamını yitirdi

  • Salı 22 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 27.3 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Perşembe 22.5 ° / 4 ° Güneşli