Tarih: 15.10.2024 11:49

Devrim Kaynar’ın Teo adlı köpeği sahibinin mezarı başında gözyaşı döktü

Facebook Twitter Linked-in

Devrim Kaynar’ın Teo adlı köpeği sahibinin mezarı başında gözyaşı döktü

Karadeniz Bayrak-Ahmet BAYRAK/İKİZCE (Ordu), (OBA) Özel Haber– İstanbul’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Ordulu İngilizce öğretmeni Devrim Kaynar’ın köpeği Teo, sahibinin mezarı başında gözyaşı döküyor.

İstanbul’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Ordulu İngilizce öğretmeni Devrim Kaynar’ın köpeği Teo, sahibinin mezarı başında gözyaşı döküyor.

 Emekli öğretmen Gülsen ve merhum Gıyasettin Kaynar'ın sevgili kızları, Dr.Ebru Kaynar Tunçel ve Prof.Dr.İhsan Seddar Kaynar'ın çok değerli kardeşleri öğretmen Devrim Kaynar İstanbul Kadıköy'de talihsiz bir trafik kazasında, yaşamını yitirdi.

İstanbul'da özel bir okulda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Devrim Kaynar (42), geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kaynar, 12 Ekim Cumartesi günü memleketi Ordu’nun İkizce İlçesi, Şentepe Mahallesi'nde sevenlerinin gözyaşları eşliğinde toprağa verildi. Annesinin de öğretmen olduğu öğrenilen Devrim Kaynar, 3 yıldır baktığı 'Teo' isimli köpeğiyle yakından ilgileniyordu. Cenaze töreninde Teo, mezarın başına gelerek sahibinin başucuna yattı ve gözyaşı döktü. Bu anlar, törene katılanları derinden etkiledi. Şentepe Mahalle Muhtarı Engin Arslan, “Devrim Hoca, dayımın kızı. İstanbul’da özel bir okulda İngilizce öğretmenliği yapıyordu. Tatil ve izin dönemlerinde köyüne gelir, çok sevdiği Teo ile vakit geçirirdi. Cenazesi İstanbul'dan getirildi, toprağa verdikten sonra dualar okundu. Köpeği Teo, mezarın başucuna gelip yatıp gözyaşı döktü. Bu anları görünce hepimiz çok duygulandık. Bazı insanların bu kadar vicdanı yok. Teo insanlığa adeta ders verdi. İbret alınması lazım " dedi.

Kaynar’ın ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğarken, köpeği Teo’nun sadakati cenaze töreninde duygusal anlar yaşanmasına neden oldu

Cenazesi (12Ekim2024 Cumartesi Günü) İkizce Şentepe aile kabristanlığında toprağa verildi. Karadeniz Bayrak Gazetesi adına Tüm aileye, arkadaşlarına, sevenlerine sabırlar ve başsağlığı dileriz...

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —