DOKAP, 2024 Yılında Ordu’da 11 Projeyi Destekleyecek

DOKAP, 2024 Yılında Ordu’da 11 Projeyi Destekleyecek

2024 Yılı Yatırım Programı kapsamında Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından desteklenecek 11 projenin protokol imza töreni, Vali Muammer Erol’un başkanlığında yapıldı.

DOKAP, 2024 Yılında Ordu’da 11 Projeyi Destekleyecek
2024 Yılı Yatırım Programı kapsamında Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından desteklenecek 11 projenin protokol imza töreni, Vali Muammer Erol’un başkanlığında yapıldı.


Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen protokol imza törenine, Vali Muammer Erol, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Çatalpınar Kaymakamı ve Çamaş Kaymakam Vekili Mehmet Nesip Mahir, İkizce Kaymakamı Muhammed Fazıl Tüzel, Gürgentepe Kaymakamı Buket Yeşilgül, İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Mesudiye Ziraat Odası Başkanı Mustafa Başarslan, Akkuş Aksüt Kooperatifi Başkanı Mehmet Öksüz, projelerin uygulanacağı ilçelerin İlçe Tarım ve Orman Müdürleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.


Protokol töreninde konuşan DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, “Üreten, çalışan, gayret eden idarecilerimiz bizler için kıymetlidir. Her yıl İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz, Kaymakamlarımız, Milli Eğitim Müdürlüğümüz bizlere nitelikli projeler sunuyorlar. Hazırlanan projeler Ankara’da beğenilip, başka bölgelerde de uygulansın denilince mutlu oluyoruz. Hazırlanan bu güzel projeler, Ordu’daki çalışmanın niteliğini, seviyesini gösteriyor. Bu güzel projeler DOKAP olarak bizleri de ayrıca memnun ediyor. Ordu’muz geçmiş yıllardan beri Valilik bünyesindeki birimlerimiz, Kaymakamlarımız, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İl Tarım Orman Müdürlüğümüzle başarılı çalışmalar yaptı ve bundan sonra da yapmaya devam edecektir” dedi.


DOKAP tarafından desteklenen projelerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Vali Muammer Erol, “Gayret olunca, emek verilince güzel işler ortaya çıkıyor. Tarım projeleri bölgemiz için, ilimiz için son derece önemli projeler. Özellikle seracılık projelerini geliştirmeli ve yaygınlaştırmalıyız. Bu projeler, ilimizin ekonomisine katkı sağlayacağı gibi üreticilerimize de katkı sağlayacak projelerdir. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Ordu ilinde uygulanacak toplam bütçesi 12,6 milyon TL, DOKAP İdaresi katkısı ise 9,8 milyon TL olan 11 adet projenin protokol imza töreni gerçekleştirildi.


İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce hazırlanan “Atıl Mantar Tesislerinin Ekonomiye Kazandırılması”, “Mesudiye Ihlamur Kokuyor”, “Kaliteli Ana Arı Yetiştiriciliği”, ”Akkuş’un Sütü Pazara İniyor”, Gürgentepe İlçe Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan “Yaratıcı Dramayla Yeni Dünyalara Adım Atıyoruz”, “FeTeMM'le Yeni Bir Dünyaya Adım Atıyoruz/FeTeMM Atölye Sınıfının Kurulumu Projesi”, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan “Ordu Kodluyor”, Çamaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan “Eğitim Dijitalleşiyor, Gelecek Şekilleniyor”, İkizce Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan “ Planetaryum Uzay Yolum Projesi”, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan ”Meslek Edindirme Merkezi Projesi”, “Havacılık(İHA) Eğitim Atölyesi Projesi”, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı(DOKAP)’nın destekleriyle hayata geçirilecek.

-
 



  • BIST 100

    9771,16%-1,67
  • DOLAR

    33,97% 0,11
  • EURO

    37,62% -0,39
  • GRAM ALTIN

    2725,00% -0,77
  • Ç. ALTIN

    4472,67% 0,18
  • Pazar 25.9 ° / 17.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 28.3 ° / 17.3 ° Güneşli

DİĞER HABERLER


Muhtar Kurtuluş Açıkgöz, Belediye Başkanı Hilmi Güler’e veryansın etti.

Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney Son Yolculuğuna Uğurlandı

Enver Yılmaz, Halkın ve doğanın sesine kulak verin!

Bursa Askeralma (ASAL) Bölge Başkanlığına Albay Ahmet Meydan atandı

Eren Yağız Arnak, Ordu’nun Gururu Oldu

Miray Arslan son yolculuğuna uğurlandı

Ordu Akkuşlu Teğmen Ebru Eroğlu, Kara Harp Okulu Birincisi Oldu

Öğretmen, 7 yaşındaki öğrenciyi aracıyla ezdi!

BELGİN KAYAALP SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Başkan Adil Levent Karlıbel, uçağın saatlerce rötar yapmasına isyan etti.

Cansu Öztürk son yolculuğuna uğurlandı

Ordu’da Kaza: 1 Ölü,2 Yaralı

Tanju Nefes son yolculuğuna uğurlandı

Ordu'da Ambulans kazası 4 yaralı

Ordu'da mandıra yangını

Elektrik akımına kapılan Recep Altun yaşamını yitirdi

Ahıra giren ayı, danayı götürdü

1999 DEPREMİNDE TRAC ÇALIŞMALARI

20 metreden yuvarlanan 88 koyunu öldü

TKDK Üçüncü Başvuru Çağrı İlanı Yayınladı

Polis Memuru Gökşin Yalçınkaya Yaşamını Yitirdi

Selahattin Erdem vefat etti

TRAC Role İstasyonunu Çetin Kış Şartlarına Dayanıklı hale getirdi

Özdemir Baş vefat

ÇEKTİĞİ VİDEOYLA SESİNİ DUYURMAYA ÇALIŞTI

AKKUŞ’TA PATPAT KAZASI: 1 YARALI

DERELER SAHİPSİZ KALDI!

AKP’li belediyenin kaçak maden sahasında büyük rant: 3 ayda 15 bin ton bentonit

Eski muhtar ile yeni muhtar kavga etti: 1 ölü

Rasim Yüksel vefat etti

Yükleniyor