EMEĞİ YOK, ÖDÜL ÇOK!

Ordu Valilik çalışanı Mustafa Sezer’e Çamaş Kanyonunda düzenlenen etkinlikte Ordu turizmine verdiği katkılardan dolayı 3 plaket verildi.

Güncel 18.11.2023 00:21:00 0
EMEĞİ YOK, ÖDÜL ÇOK!

EMEĞİ YOK, ÖDÜL ÇOK!

Karadeniz Bayrak /Ahmet BAYRAK/ALTINORDU (Ordu), (OBA)Özel Haber

VALİLİK MÜŞAVİRİ OLARAK GÖREV YAPTIĞI DÖNEMDE, ORDU ÇAMAŞ KANYONU DİYE JAPONYA'DA BİR ŞELALEYİ PAYLAŞAN MUSTAFA SEZER’E 3 PLAKET BİRDEN VERİLDİ. 

Eski Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu tarafından Ordu’ya getirilen Mustafa Sezer, Dünyaca ünlü Çamaş Kanyonu diye Japonya’da bulunan Takachiho Waterfall kanyonunu paylaşması büyük tepki çekmişti. Buna rağmen Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında Daimi İşçi olarak görev yaptığı öğrenilen Sezer'e turizme katkısından dolayı yine Çamaş kanyonunda düzenlenen bir etkinlikte plaket verildi. 

38 YAŞINDA 507 ÖDÜL!

Pamukkale’den İYİ Parti Belediye Başkan adayı son olarak da Denizli İYİ Parti milletvekili aday adayı  olan Mustafa Sezer’e Ordu’da ödül yağdı. 2023 seçimlerinde 38 yaşında 507 plaket aldığını paylaşan sezer, yılda ortalama 13.3 ödüle sahip olmuş oldu.

Hem valilikte çalışan hem de belediye başkan adayı olan Sezer'e tepki gecikmedi. 

TURİZM İÇİN NE YAPTI DA PLAKET VERİLDİ?

Ordu Valilik çalışanı Mustafa Sezer’e Çamaş Kanyonunda düzenlenen etkinlikte Ordu turizmine verdiği katkılardan dolayı 3 plaket verildi. Yaptığı etkinliklerle Ordu turizmine hiç bir katkı sunmayan Sezer, 2016 yılında Japonya'daki bir fotoğrafı Çamaş kanyonu diye tanıtarak büyük bir skandala imza atmıştı.

Mustafa Sezer’in skandalları Japonya’yı Çamaş diye tanımakla bitmiyor. Sezer, kendi adını Ordu’da bir şelaleye verdirerek yine bir skandala daha imza atmıştı. 

İSMİ DENİZLİ’DE SOKAKLARA ORDU’DA ŞELALEYE VERİLDİ!

Denizli’de ismi sokaklara verilen Sezer’e Ordu’da ise, Şelaleler Şehri Ordu Derneği tarafından ismi şelaleye verildi. 

EMEĞİ YOK, ÖDÜL ÇOK!

Valilik personeli olan bir kişinin Ordu turizminin tanıtımını hangi yetkiyle organize yaptığı merak konusu oldu. Mustafa Sezer geçtiğimiz günlerde Çamaş Kanyonuna gelen gazetecilere birlikte tanıtım programına katılmıştı.

Ordu Valiliği çalışanı olan gazeteci kökenli Mustafa Sezer’e, Ordu’ya ve gizemli kanyonlar diyarına katkıları ve destekleri nedeniyle, ödüller verildi. İlk ödülünü Ordu Valisi Muammer Erol’dan, ikinci ödülünü Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’den ve üçüncü ödülünü YAPDER Başkanı Celal Toprak’tan almıştı.

FOTOĞRAFI KALDIRDI...

Ordu Valiliği’nin tanıtım organizasyonlarını yapan Mustafa Sezer’in, Çamaş Kanyonu diye Japonya’da bulunan Takachiho Waterfall kanyonunu paylaşmasına Ordu'dan da sert tepkiler geldi. Tepkiler üzerine fotoğrafı sosyal paylaşım sitesinden kaldırıldı. Valilikte Müşavir olarak görünen Mustafa Sezer, Japonya’da bulunan Takachiho Waterfall kanyonunun fotoğrafını Ordu Çamaş’ta bulunan Budak Kanyonu diye paylaştı. Fotoğraf sosyal paylaşım sitesinde büyük yankı uyandırdı. Tur şirketlerinden bazılarına Ordu’da bu kanyonun nerede olduğu soruldu. Ancak gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Paylaşılan fotoğrafın Ordu’dan değil Japonya’dan olduğu ortaya çıkınca Valilik Müşaviri Mustafa Sezer, fotoğrafı ve yorumları facebooktan sildi.

 

Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlarda dönemin Valisi tarafından  Ordu'ya özel gazeteci olarak getirilen ve ödül yağmuruna tutulan, Valiliğin tanıtım organizasyonlarını gerçekleştiren, yine Valiliğin Ordu ile ilgili paylaşımlarını yapan Mustafa Sezer'in Ordu'nun tanıtımına ne katkıları olmuştur bilen varsa yazsında 'bizde bilgi sahibi olalım' denildi. 

 

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK!

 

Tepkilerin çoğalması üzerine kendi sosyal paylaşım sitesinde Mustafa Sezer, şu açıklamayı yaptı; "Geçtiğimiz günlerde Sosyal medyada paylaşılan ve Ordu ak Budak yazan FOTOĞRAFI Ben paylaştım Fotoğrafın sonradan Ordu’ya ait olmadığı ortaya çıktı. Doğal olarak Ordulu olmadığımdan ve Ordu'yu tam bilmediğimden ortaya çıkan bu durumdan dolayı özür dilerim (ileti aynen kopyalanmıştır, hatalar şahsa aittir !!!) 

 

BU NASIL İŞ?

Ordu’yu tanımayan, Ordulu olmayan bir kişiye müşavir sıfatıyla bu işi veren Ordu Valiliği konuyla ilgili olarak sessizliğini korurken, Ordu Valiliğinden açıklama beklendiğini belirten vatandaşlar böyle bir rezalete nasıl sesiz kalınır diye tepkilerini de dile getirdiler.

ÖDÜLLER ÇAMAŞ BELEDİYESİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE VERİLDİ

“Mustafa SEZER’e plaketler Ordu Valisi ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından değil Çamaş Belediyesi isteği üzerine verildi”

Çamaş Belediyesi ile merkezi İstanbul’da bulunan Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) işbirliği ile 3-5 Kasım 2023 tarihleri arasında Çamaş ilçesinde “Gizemli Kanyonlar Diyarı Çamaş Zirvesi” programı gerçekleştirildi. Program kapsamında 4 Kasım 2023 Cumartesi günü yapılan etkinliğe, Çamaş Belediyesinin daveti üzerine Ordu Valisi Sayın Muammer EROL ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi GÜLER ile birlikte katıldılar. 

Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında Daimi İşçi olarak görev yapan Mustafa SEZER, yapılan etkinliğin organizasyonunda fahri olarak yer alması hasebiyle Çamaş Belediyesi tarafından adına hazırlanan plaketi kendisine vermek üzere Vali Sayın Muammer EROL sahneye davet edildi. Aynı şekilde Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) tarafından hazırlanan plaketi vermek üzere de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi GÜLER sahneye davet edildi. Ordu Valiliği veya Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafa SEZER’e verilmiş bir ödülün olmadığı, Çamaş Belediyesinin isteği üzerine verildiği ve düzenlenen programın Ordu Valiliği veya Ordu Büyükşehir Belediyesi ile de bir alakasının olmadığı, Vali Sayın Muammer EROL ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi GÜLER’in programda sadece davetli konuk olarak bulunduğu öğrenildi.

 

 

 


  • BIST 100

    9951,65%1,11
  • DOLAR

    35,94% 0,22
  • EURO

    37,13% -0,56
  • GRAM ALTIN

    3306,95% 0,34
  • Ç. ALTIN

    5351,06% 0,41

DİĞER HABERLER


YAYAYA ÇARPIP ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Av sırasında kazayla kendini vurdu

Prof. Dr. Hilal Kazan Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Oldu

Tokat Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği, 6 Şubat Deprem Şehitleri Anma Programına Katıldı

Ordu'da Kopya Düzeneği ile Ehliyet Sınavına Giren Aday Yakalandı

Cemal Enginyurt ve Salih Uzun CHP'ye Katıldı

Borç Yüküyle Devralınan Belediyenin Mali Yapısı Kısa Sürede Düzeldi

Hiç Ayakkabı Giyemeyen 35 Yıllık Kundura Ustası Vefat Etti

TSK'den ihraç edilen teğmenler Anıtkabir'i ziyaret etti

Gazeteciler Haksız Yere Tutuklanmamalı

Mesudiyeliler Yeşilbaşlı Gövel Ördeklere Sahip Çıkıyorlar

Orkent Melet Park inşaatında iş kazası

'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diyen 5 teğmen ihraç edildi

Ordu Büyükşehir Belediyesi madencilere yol açmak için orman kıyımına başladı

Devrimci hareketin simge ismi Sedat Göçmen uğurlandı

“AYBASTI GÖÇE ZORLANIYOR!”

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu Ünye'de Emeklilerle Buluştu

TMO SATIŞ KARARINDAN ACİLEN DÖNMELİDİR!

315 Çalışan Sendikalı oldu

Mahkeme maden arama faaliyetlerinin durdurulmasına karar verdi

ORDULULAR OCAK AYINDA FINDIK HASADINA BAŞLADI

Uçak arızalandı, yolcular uçağa binmek istemedi

Emekli polis memuru Ŏznur Yücel yaşamını yitirdi

İDRİS AYDIN VEFAT ETTİ

EMEKLİ POLİS MEMURLARINA PLAKET TÖRENİ DÜZENLENDİ

Ordu Arıcılar Birliği'nin 7. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Nedim Türkmen ve ailesinin cenazesi toprağa verildi

Vali Erol, Altaş Ailesi Tarafından Yaptırılan Anaokulu İnşaatında İncelemede Bulundu

Nedim Türkmen ve ailesinden acı haber geldi

Nedim Türkmen'e ulaşılamıyor!

Yükleniyor


YAYAYA ÇARPIP ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Av sırasında kazayla kendini vurdu

Prof. Dr. Hilal Kazan Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Oldu

Tokat Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği, 6 Şubat Deprem Şehitleri Anma Programına Katıldı

Ordu'da Kopya Düzeneği ile Ehliyet Sınavına Giren Aday Yakalandı

Cemal Enginyurt ve Salih Uzun CHP'ye Katıldı

Borç Yüküyle Devralınan Belediyenin Mali Yapısı Kısa Sürede Düzeldi

  • Pazartesi 5.6 ° / -0.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 5.9 ° / 0.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 7 ° / 1.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı