EMEĞİ YOK, ÖDÜL ÇOK!

Ordu Valilik çalışanı Mustafa Sezer’e Çamaş Kanyonunda düzenlenen etkinlikte Ordu turizmine verdiği katkılardan dolayı 3 plaket verildi.

Güncel 18.11.2023 00:21:00 0
EMEĞİ YOK, ÖDÜL ÇOK!

EMEĞİ YOK, ÖDÜL ÇOK!

Karadeniz Bayrak /Ahmet BAYRAK/ALTINORDU (Ordu), (OBA)Özel Haber

VALİLİK MÜŞAVİRİ OLARAK GÖREV YAPTIĞI DÖNEMDE, ORDU ÇAMAŞ KANYONU DİYE JAPONYA'DA BİR ŞELALEYİ PAYLAŞAN MUSTAFA SEZER’E 3 PLAKET BİRDEN VERİLDİ. 

Eski Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu tarafından Ordu’ya getirilen Mustafa Sezer, Dünyaca ünlü Çamaş Kanyonu diye Japonya’da bulunan Takachiho Waterfall kanyonunu paylaşması büyük tepki çekmişti. Buna rağmen Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında Daimi İşçi olarak görev yaptığı öğrenilen Sezer'e turizme katkısından dolayı yine Çamaş kanyonunda düzenlenen bir etkinlikte plaket verildi. 

38 YAŞINDA 507 ÖDÜL!

Pamukkale’den İYİ Parti Belediye Başkan adayı son olarak da Denizli İYİ Parti milletvekili aday adayı  olan Mustafa Sezer’e Ordu’da ödül yağdı. 2023 seçimlerinde 38 yaşında 507 plaket aldığını paylaşan sezer, yılda ortalama 13.3 ödüle sahip olmuş oldu.

Hem valilikte çalışan hem de belediye başkan adayı olan Sezer'e tepki gecikmedi. 

TURİZM İÇİN NE YAPTI DA PLAKET VERİLDİ?

Ordu Valilik çalışanı Mustafa Sezer’e Çamaş Kanyonunda düzenlenen etkinlikte Ordu turizmine verdiği katkılardan dolayı 3 plaket verildi. Yaptığı etkinliklerle Ordu turizmine hiç bir katkı sunmayan Sezer, 2016 yılında Japonya'daki bir fotoğrafı Çamaş kanyonu diye tanıtarak büyük bir skandala imza atmıştı.

Mustafa Sezer’in skandalları Japonya’yı Çamaş diye tanımakla bitmiyor. Sezer, kendi adını Ordu’da bir şelaleye verdirerek yine bir skandala daha imza atmıştı. 

İSMİ DENİZLİ’DE SOKAKLARA ORDU’DA ŞELALEYE VERİLDİ!

Denizli’de ismi sokaklara verilen Sezer’e Ordu’da ise, Şelaleler Şehri Ordu Derneği tarafından ismi şelaleye verildi. 

EMEĞİ YOK, ÖDÜL ÇOK!

Valilik personeli olan bir kişinin Ordu turizminin tanıtımını hangi yetkiyle organize yaptığı merak konusu oldu. Mustafa Sezer geçtiğimiz günlerde Çamaş Kanyonuna gelen gazetecilere birlikte tanıtım programına katılmıştı.

Ordu Valiliği çalışanı olan gazeteci kökenli Mustafa Sezer’e, Ordu’ya ve gizemli kanyonlar diyarına katkıları ve destekleri nedeniyle, ödüller verildi. İlk ödülünü Ordu Valisi Muammer Erol’dan, ikinci ödülünü Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’den ve üçüncü ödülünü YAPDER Başkanı Celal Toprak’tan almıştı.

FOTOĞRAFI KALDIRDI...

Ordu Valiliği’nin tanıtım organizasyonlarını yapan Mustafa Sezer’in, Çamaş Kanyonu diye Japonya’da bulunan Takachiho Waterfall kanyonunu paylaşmasına Ordu'dan da sert tepkiler geldi. Tepkiler üzerine fotoğrafı sosyal paylaşım sitesinden kaldırıldı. Valilikte Müşavir olarak görünen Mustafa Sezer, Japonya’da bulunan Takachiho Waterfall kanyonunun fotoğrafını Ordu Çamaş’ta bulunan Budak Kanyonu diye paylaştı. Fotoğraf sosyal paylaşım sitesinde büyük yankı uyandırdı. Tur şirketlerinden bazılarına Ordu’da bu kanyonun nerede olduğu soruldu. Ancak gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Paylaşılan fotoğrafın Ordu’dan değil Japonya’dan olduğu ortaya çıkınca Valilik Müşaviri Mustafa Sezer, fotoğrafı ve yorumları facebooktan sildi.

 

Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlarda dönemin Valisi tarafından  Ordu'ya özel gazeteci olarak getirilen ve ödül yağmuruna tutulan, Valiliğin tanıtım organizasyonlarını gerçekleştiren, yine Valiliğin Ordu ile ilgili paylaşımlarını yapan Mustafa Sezer'in Ordu'nun tanıtımına ne katkıları olmuştur bilen varsa yazsında 'bizde bilgi sahibi olalım' denildi. 

 

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK!

 

Tepkilerin çoğalması üzerine kendi sosyal paylaşım sitesinde Mustafa Sezer, şu açıklamayı yaptı; "Geçtiğimiz günlerde Sosyal medyada paylaşılan ve Ordu ak Budak yazan FOTOĞRAFI Ben paylaştım Fotoğrafın sonradan Ordu’ya ait olmadığı ortaya çıktı. Doğal olarak Ordulu olmadığımdan ve Ordu'yu tam bilmediğimden ortaya çıkan bu durumdan dolayı özür dilerim (ileti aynen kopyalanmıştır, hatalar şahsa aittir !!!) 

 

BU NASIL İŞ?

Ordu’yu tanımayan, Ordulu olmayan bir kişiye müşavir sıfatıyla bu işi veren Ordu Valiliği konuyla ilgili olarak sessizliğini korurken, Ordu Valiliğinden açıklama beklendiğini belirten vatandaşlar böyle bir rezalete nasıl sesiz kalınır diye tepkilerini de dile getirdiler.

ÖDÜLLER ÇAMAŞ BELEDİYESİNİN İSTEĞİ ÜZERİNE VERİLDİ

“Mustafa SEZER’e plaketler Ordu Valisi ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından değil Çamaş Belediyesi isteği üzerine verildi”

Çamaş Belediyesi ile merkezi İstanbul’da bulunan Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) işbirliği ile 3-5 Kasım 2023 tarihleri arasında Çamaş ilçesinde “Gizemli Kanyonlar Diyarı Çamaş Zirvesi” programı gerçekleştirildi. Program kapsamında 4 Kasım 2023 Cumartesi günü yapılan etkinliğe, Çamaş Belediyesinin daveti üzerine Ordu Valisi Sayın Muammer EROL ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi GÜLER ile birlikte katıldılar. 

Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında Daimi İşçi olarak görev yapan Mustafa SEZER, yapılan etkinliğin organizasyonunda fahri olarak yer alması hasebiyle Çamaş Belediyesi tarafından adına hazırlanan plaketi kendisine vermek üzere Vali Sayın Muammer EROL sahneye davet edildi. Aynı şekilde Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) tarafından hazırlanan plaketi vermek üzere de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi GÜLER sahneye davet edildi. Ordu Valiliği veya Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafa SEZER’e verilmiş bir ödülün olmadığı, Çamaş Belediyesinin isteği üzerine verildiği ve düzenlenen programın Ordu Valiliği veya Ordu Büyükşehir Belediyesi ile de bir alakasının olmadığı, Vali Sayın Muammer EROL ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi GÜLER’in programda sadece davetli konuk olarak bulunduğu öğrenildi.

 

 

 

  • BIST 100

    17249,58%-0,47
  • DOLAR

    43,73% 0,04
  • EURO

    51,86% 0,05
  • GRAM ALTIN

    6837,75% -0,28
  • Ç. ALTIN

    11540,33% 0,00

DİĞER HABERLER


Polis Memuru Emrah Sevim son yolculuğuna uğurlandı

Ufuk Meşrubat’ın sahibi Sabri Sandıkçı hayatını kaybetti

Ordu Emniyet Müdürü Ahmet Acar’ın babası son yolculuğuna uğurlandı

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Ordu’nun enerji altyapısına 15 milyar TL’lik yatırım

Trafik polisi yaşamını yitirdi

İYİ Parti İlçe Başkanı Zafer Akyürek’ten OSKİ’ye Tepki

Baden-Württemberg Karadeniz Giresunlular Derneği’nden Almanya’da muhteşem gec

Kar fırtına demeden 2 gün yürüyen ekip arızayı onardı

Kabataş Alankent’te Üç Acı Bir Arada

Ordu’da korkutan trafik kazası: Demirler otomobilin üzerine saplandı

Ordu’da 19 kişi tutuklandı

Ordu’da market deposunda yangın meydana geldi.

Orhan Altaş son yolculuğuna uğurlandı

Özsoy ailesi Alikahya Hayırseverler Camisi’nde Kur’an-ı Kerim okuttu

2 bakan görevden alındı!

Hastanede tedavi gören iki kardeş aynı gün 2 saat arayla vefat etti

Ordu’nun nüfusu son 3 yılda 7 bin 713 kişi azaldı

Ordu Maden İşgali Altında

Sağlık personeli yol kenarında ölü bulundu

Ulu Camii Otoparkı Açıldı

Fotoğraf Bahane, Hamarat, ‘İndirdi’ Dediği Karenin Altından Çıktı?

NUMAN AKINET SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Şair Dursun Ali Akınet’in oğlu Numan Akınet vefat etti

Eren Çakıcı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eren Çakıcı hayatını kaybetti

OTSO Başkanı Karlıbel’den doğal gaz yatırımı için teşekkür

Bakırcı Ustası Harutyun Artun’u Kaybettik

Eski muhtar evinde uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti

İki gündür kayıp olarak aranan Şenol Özcan Terme İlçesinde bulundu

Hesabına Yatan Fazla Parayı İade Etmek İstedi, Borçlu Çıkarıldı

Yükleniyor


Polis Memuru Emrah Sevim son yolculuğuna uğurlandı

Ufuk Meşrubat’ın sahibi Sabri Sandıkçı hayatını kaybetti

Ordu Emniyet Müdürü Ahmet Acar’ın babası son yolculuğuna uğurlandı

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Ordu’nun enerji altyapısına 15 milyar TL’lik yatırım

Trafik polisi yaşamını yitirdi

İYİ Parti İlçe Başkanı Zafer Akyürek’ten OSKİ’ye Tepki

Baden-Württemberg Karadeniz Giresunlular Derneği’nden Almanya’da muhteşem gec

  • Çarşamba 6.1 ° / -0.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 6.7 ° / -0.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 9.4 ° / -3.9 ° Güneşli