Tarih: 11.05.2023 23:16

Enginyurt: Bir oy Kemal’e bir oy Cemal’e

Facebook Twitter Linked-in

Enginyurt: Bir oy Kemal’e bir oy Cemal’e

Karadeniz Bayrak/ALTINORDU(Ordu),(OBA)
Demokrat Parti Genel Başkan yardımcısı Cemal Enginyurt, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy istedi. Enginyurt, “Bir oyunuz Kemal’e, bir oyunuz Cemal’e” dedi.
CHP'nin DP kontenjanından İstanbul 1. bölge 9. sıra milletvekili adayı Cemal Enginyurt Bir oy Kemal’e bir oy Cemal’e oy istedi.
Cemal Enginyurt Sancaktepede Ordu Gürgentepe Akörenliler derneğini ziyaret ederek Ordulu hemşerilerinden 13.Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet ittifakına destek istedi.
KILIÇDAROĞLU İÇİN OY İSTEDİ
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için oy isteyen Enginyurt,  şunları ifade etti:
“Eğer genç çocuklarınızın bu ülkede iş bulmasını istiyorsunuz, mülakatın kalkmasını istiyorsanız, kayırmanın ortadan kalkmasını istiyorsanız, yargının bağımsız olmasını istiyorsanız, 100 bin öğretmenin seçimden 1 ay sonra atanmasını istiyorsanız, 2020’de hakları yenmiş KPSS mağdurlarının haklarının iade edilmesini istiyorsanız, bütün bu haksızlıkların sona ermesini istiyorsanız 14 Mayıs’ta gidecekseniz Millet İttifakı’na, Millet İttifakı’nın adayı Sayın Kılıçdaroğlu’na oy verecekseniz ve 13. Cumhurbaşkanımız olacak.”
İstanbul 1. Bölge'yi kapsayan ilçeler şöyle sıralanıyor: Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —