Tarih: 05.09.2024 00:14

Enver Yılmaz, Halkın ve doğanın sesine kulak verin!

Facebook Twitter Linked-in

Enver Yılmaz, Halkın ve doğanın sesine kulak verin!

Karadeniz Bayrak /Ahmet BAYRAK/ALTINORDU (Ordu), (OBA)

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Siyasi İşler Başkanı Enver Yılmaz, 6 bin şehidimizin mezarını barındıran ve menderesleriyle ünlü olan Perşembe Yaylası sınırlarında maden arama faaliyeti yapılması akıl alır gibi değil ve çalışmaları acil olarak durdurulmalıdır! 

 Yılmaz, UNESCO Mirası Adayı, Aybastı Perşembe Yaylası'nda başlatılan maden arama çalışmaları acil olarak durdurulmalıdır! Turizmin kalbi, Türklerin Doğu Karadeniz'e ilk giriş kapısı, 6 bin şehidimizin mezarını barındıran ve menderesleriyle ünlü olan Perşembe Yaylası sınırlarında maden arama faaliyeti yapılması akıl alır gibi değil ve kabul edilemez! Bu tarihi ve doğal mirasımıza yapılan müdahalenin bir an önce durdurulması, yetkililerin bu büyük yanlıştan dönmesi ve geri adım atmaları gerektiğini hatırlatıyoruz.

 Doğamıza, tarihimize ve cennet vatanımıza sahip çıkmak, her birimizin asli vatandaşlık görevidir! Hiç kimsenin şüphesi olmasın! Her zaman bölge halkının yanında olacağız. Maden arama faaliyetlerinin devam etmesi halinde demokratik yollarla sonuna kadar tepkimizi göstereceğiz. Ordulu siyasilere sesleniyorum: Güzel coğrafyamızın, duyarlı insanlarının haklı feryadına sırtınızı dönmeyin. 

Halkın ve doğanın sesine kulak verin! Korgan ilçemiz ve Aybastı Perşembe Yaylası sınırları içerisinde başlatılan bu vahim faaliyete son verdirmek için harekete geçin. Bugün sessiz kalırsanız, yarın tarih önünde bunun hesabını veremezsiniz!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —