ENVER YILMAZ, ORDU'YU KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesi Akyazı Mahallesi'nden Bahçelievler Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Siyaset 5.02.2024 06:06:00 0
ENVER YILMAZ, ORDU

ENVER YILMAZ, ORDU'YU KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, bugün Altınordu ilçesi Akyazı Mahallesi'nden Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Vali Konağı'na kadar gerçekleştirdiği coşkulu yürüyüş ve esnaf ziyaretleriyle yine dikkatleri üzerine çekti.

 

Yılmaz, mahalle ziyaretleri sonrasında da Şarkiye Mahallesi’nde bulunan NOVADA alışveriş merkezinde de vatandaşlarla bir araya geldi.

Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet ederek özlem giderirken, hatıra fotoğrafları çektirdi. Yılmaz'ın ziyaretlerine gösterilen ilgi ve alaka en üst seviyede oldu.

 

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada,  “Bugün Ordu’muzda Ordu’muzun en güzel caddelerinden bizim de emeğimiz olan 8 buçuk kilometrelik saha şeridinin ana arterlerinde esnaf ziyareti kafeteryadaki kardeşlerimizle bir pazar günü hasbihal yapmak istedik. Öncelikle bütün hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Hakikaten bir konvoy edasıyla hem araçlarından hem iş yerlerden hem balkonlarından yaklaşık 5 buçuk yıllık hasretin kavuşması vuslatının yaklaştığı şu günlerde ilgi ve alakalarına gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“31 Mart Gecesi Ordu’dan Yeni Bir Güneş Doğacak”

Enver Yılmaz 2018 yılından sonra olumsuzluklar yaşayan Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 31 Mart seçimleri sonrasında üzerinde güneşin doğacağına inandıklarını ifade etti. 

 


Yılmaz,  “İnşallah kaldığımız yerden devam diyoruz. Bıraktığımız hizmetlerin Ordu'da çok eksikliğini hissedildiğini gördüm. Bundan sonra da özellikle televizyon programlarında yapamadıklarımızı, nelerin eksik kaldığını biz bıraktıktan sonra nelerin perişan olduğunu kamuoyuyla paylaşmış olacağız.

 Bütün ilçelerimizle birlikte Ordu’yu seviyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi 2018 yılında bıraktığımızda Türkiye'nin istisnai belediyelerinden her yönüyle model gösterilen bir belediyeyken bugün maalesef hep olumsuzlukların yaşadığı, yaşatıldığı bir belediye oldu.

 

Onların üzerini kapatmak suretiyle yeniden Bismillah demek için yollara düştük. Tüm Ordulu kardeşlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. 31 Mart akşamı Ordu’dan yeni bir güneşle birlikte inşallah Türk siyasetine mühürlü vuracak bir sonucu hep beraber bekliyorum. Bizimle beraber yürüyen bütün kardeşlerimize bütün Ordulu hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.


  • BIST 100

    15873,27%-1,56
  • DOLAR

    44,35% 0,04
  • EURO

    51,25% -0,05
  • GRAM ALTIN

    6237,41% -2,89
  • Ç. ALTIN

    10614,40% -3,08

DİĞER HABERLER


İş Kazası Geçiren Tekniker Hayatını Kaybetti

Aç Kalan Kurtlar Köpeği Parçaladı

Aydınlı Cengiz Vural Hocadan Ordu’ya ve Öğrencilerine Selam Var

Katar’da eğitim helikopteri düştü: 3’ü Türk, 7 şehit

Dr. Adnan Sert son yolculuğuna uğurlandı

Bu Parayla Kimi Ağırladınız?

Ordu’da Kıyıya Vuran Mühimmat Yüklü İnsansız Deniz Aracı Patlatıldı

Fadime Bayrak Vefat Etti

Hüseyin KARAKOÇ vefat etti

Harun Bayrak Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ordu Valisi Muammer EROL’un Ramazan Bayramı Mesajı

Mor-beyazlı formayı zirveye taşıyan isimler iftarda buluştu

Karşıyaka Ortaokulu’na Şehit Bilgin Çelenk’in İsmi Verildi

Yunus Güzel Vefat Etti

3 yıldır Yapılmayan Yolda Çalışmalar Başladı

Ordu trafik kazası: 2 ölü, 2 ağır yaralı

Karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile kızı yaşamını yitirdi

Osman Şahin Vefat Etti

Asker Eğlencesinde Kaza: 22 Yaşındaki Buğra Akkaya Hayatını Kaybetti

Ordulu Astsubay Çavuş Talha Berkay Başkök son yolculuğuna uğurlandı

Ordu Valisi Erol, heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu

Ordulu Astsubay Çavuş Talha Berkay Başkök Erzincan’da Hayatını Kaybetti

ÇAMBAŞI YAYLASI’NDA KAR 1,5 METREYE ULAŞTI

Ordu Tokat yolu trafiğe kapatıldı

ORDULU ÖĞRENCİ JAPONYA’DA BİRİNCİ OLDU

Sanal Kumar Yüzünden Yapmış

Hasta Vatandaşın İmdadına Mesudiye Belediyesi Yetişti

İki Ordulu’nun Melbourne Buluşması

Ordu’nun Son Kore Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Balkondan düşen müdür yardımcısı yaşamını yitirdi

Yükleniyor

loading

İş Kazası Geçiren Tekniker Hayatını Kaybetti

Aç Kalan Kurtlar Köpeği Parçaladı

Aydınlı Cengiz Vural Hocadan Ordu’ya ve Öğrencilerine Selam Var

Katar’da eğitim helikopteri düştü: 3’ü Türk, 7 şehit

Dr. Adnan Sert son yolculuğuna uğurlandı

Bu Parayla Kimi Ağırladınız?

Ordu’da Kıyıya Vuran Mühimmat Yüklü İnsansız Deniz Aracı Patlatıldı

  • Perşembe 10.7 ° / 4.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 12.6 ° / 0.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 14.1 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı