Enver Yılmaz'ın gelişi Ulubey Belediyesinin anons sisteminin bozulmasına neden oldu

Enver YILMAZ'ın Ünye Akçay'da karşılama töreninin duyurulması için Ulubey Belediyesi hoparlöründen anons yaptırmak istendiği ancak bu isteğin belediye tarafından cihaz arızalı denilerek anos yapılmadığı dile getirildi.

Siyaset 20.01.2024 05:23:00 0
Enver Yılmaz

Enver Yılmaz'ın gelişi Ulubey Belediyesinin anons sisteminin bozulmasına neden oldu

Karadeniz Bayrak/ULUBEY(Ordu),(OBA)

İYİ Parti Ulubey İlçe Başkanı Abdullah Kılıç, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver YILMAZ'ın Ünye Akçay'da karşılama töreninin duyurulması için Ulubey Belediyesi hoparlöründen anons yaptırmak istediklerini ancak bu isteğin belediye tarafından cihaz arızalı denilerek  anos yapılmadığını  dile getirdi.

Başkan Aptullah Kılıç, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı.

“Olmaz olmaz” demeyin, oluyor. Bu da oldu.

Nasıl olduğunu merak edenler için kısaca anlatayım. Bugün saat 13:15’te, İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Enver YILMAZ'ın yarınki karşılama programını Ulubeyli hemşerilerimize duyurmak için belediye hoparlöründen anons yaptırmak isteğimizi resmi yazı ile Ulubey Belediyesi'ne ilettik. İlgili Zabıta Müdürü arkadaş siyasi parti anonslarının ücretli olduğunu, ücreti hesaplayıp telefon ile bildireceğini söyledi. Yaklaşık 45 dakika beklememize rağmen geri dönüş sağlanmayınca Belediye Başkan Yardımcısını aradık. Hesaplanıp aranacağımızı söylendi. Yine yarım saat gibi bir süre bekledik tekrar aradık müsait olmadığı için cevap veremedi ve arayacağını belirterek mesaj attı. Tekrar görüştük seçim yasağına girmiyorsa anons yaptıracaklarını söyledi. Bunun üzerine İl Seçim Müdürünü aradık. Seçim Müdürü’nden aldığımız bilgi, seçim yasakları başlamadığı için anons yaptırmanın herhangi bir sakıncasının olmadığı yönündeydi. Tekrar Belediye Başkan Yardımcısını aradık ama bu sefer anons cihazında teknik bir arıza oluştuğu, teknik ekipteki arkadaşların konuyla ilgilendiğini söylendi. 50 dakika sonra Zabıta Müdürü aradı ve cihazın tamir edilemediğini, sökülerek Altınordu’ya götürüldüğünü söyledi. Dolayısıyla Sayın Enver YILMAZ'ın gelişini anons ettirme isteğimiz, Belediye anons sisteminin bozulmasına sebep oldu. 

Şimdi sormak istiyoruz; 

Acaba Sayın Enver YILMAZ'ın geliş haberi anons sistemini bozuyorsa, Sayın Enver YILMAZ geldiğinde kimlerin nereleri bozulacak? 

Bu olay sonrası tesadüfen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Milletvekili Sayın Naci Şanlıtürk, AK Parti İl Başkanı Sayın Selman Altaş ve seçim çalışma ekibi işyerime geldiler. Ben de bu olayı Sayın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'e anlattım. Sayın Enver YILMAZ'ın kendisinin arkadaşı olduğunu söylemek ile yetindi. Hiçbir siyasi parti bir başka partinin düşmanı değil, sadece siyasi bir rakibidir. En azından biz böyle görüyoruz.

"HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPAR"

 

  • BIST 100

    10924,53%-1,34
  • DOLAR

    42,21% 0,26
  • EURO

    48,91% 0,39
  • GRAM ALTIN

    5414,10% 0,48
  • Ç. ALTIN

    9007,06% 0,59

DİĞER HABERLER


İYİ Partili Akyürek’ten net çıkış

DURUGÖL YEŞİL ALAN KALSIN NÖBETİ DEVAM EDİYOR

MELET KÖPRÜSÜ ÇİFT YÖNLÜ TRAFİĞE AÇILDI

Gazilerimiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde

18 Şehri Kapsayan Telsiz Role İstasyonuna Yıldırım Düştü

SABİHA BAYAR VEFAT ETTİ

New York belediye başkanlığını Zohran Mamdani kazandı

Taş ocağında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçiye ulaşma çalışması sürüyor

ÇAKIL OCAĞINDA GÖÇÜK: 2 İŞÇİ TOPRAK ALTINDA

Ordu’nun Perşembe İlçesinde İlk Safran hasadı başladı

Odun Yüklü Tır Yan Yattı

Ordu’da yeşil alan için çadır nöbeti sürüyor

Özgür Özel, 8 Kasım’da Ordu’da

MELET IRMAĞI KIYISINDA BETON TEPKİSİ!

BASIN MESLEK YASASI ŞART!

ORDU’DA CUMHURİYET RESEPSİYONU!

Hikmet Akyürek vefat etti.

ORDU’DA HASTANIN KARNINDAN 5 KİLOLUK DEV KİTLE ÇIKARILDI

Tarihi Kentler Birliği’nden Altınordu Belediyesi’ne Proje Desteği

Şehidin Adı Parkta Yaşayacak

Aysel Yaman Vefat Etti

Fatsa’da Traktör Kazası: 1 Ölü

Kadın Çoban Hayvanlarına Evladı Gibi Bakıyor

Beslediği boğanın saldırısına uğradı

ORDU ÜNİVERSİTESİ’NDE 2025–2026 AKADEMİK YIL AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ

Ordu’da FETÖ Operasyonu: 286 Gözaltı, 154 Tutuklama

Taşlıçukur Yaylası’nda 46 Yıllık Sevda Rüzgarı

Felek ve Yılmaz Ailelerinin Mutlu Günü

CHP Ordu İl Kongresi’nde Bülent Akpınar Güven Tazeledi

Bakan Yardımcısı Aktaş: “Büyükşehirlerde Maalesef Gerilerdeyiz”

Yükleniyor


İYİ Partili Akyürek’ten net çıkış

DURUGÖL YEŞİL ALAN KALSIN NÖBETİ DEVAM EDİYOR

MELET KÖPRÜSÜ ÇİFT YÖNLÜ TRAFİĞE AÇILDI

Gazilerimiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde

18 Şehri Kapsayan Telsiz Role İstasyonuna Yıldırım Düştü

SABİHA BAYAR VEFAT ETTİ

New York belediye başkanlığını Zohran Mamdani kazandı

  • Cuma 19 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.6 ° / 7.9 ° Güneşli
  • Pazar 18.4 ° / 4.2 ° Güneşli