Tarih: 04.09.2024 15:01

Eren Yağız Arnak, Ordu’nun Gururu Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Eren Yağız Arnak, Ordu’nun Gururu Oldu

Karadeniz Bayrak /Ahmet BAYRAK/ALTINORDU (Ordu), (OBA)

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Kick Boks Gençler Dünya Şampiyonası’nda üçüncü olarak büyük bir başarıya imza atan Eren Yağız Arnak’ı yalnız bırakmadı. Budapeşte’de düzenlenen turnuvadan madalyayla dönen genç sporcu ve Antrenörü Savaş Özcan, Ordu Otogarı’nda coşkuyla karşılandı. Federasyon Başkanı Metin Kır ve Genel Sekreter Fahrettin Alkan da bu anlamlı ana tanıklık eden isimler arasında yer aldı.

Ordu ASKF Başkanı Metin Kır, yaptığı paylaşımda, “Eren Yağız Arnak, genç yaşına rağmen uluslararası arenada adını duyurarak şehrimizin ve ülkemizin göğsünü kabartmıştır. Bu başarı, genç sporcularımıza ve geleceğin yıldızlarına ilham veren bir öykü olacaktır.” dedi. Eren’in azim, disiplin ve kararlılıkla elde ettiği bu başarı, genç yeteneklerin doğru yönlendirme ve destekle neler başarabileceğinin somut bir örneği olarak vurgulandı.

Başkan Kır, ayrıca Antrenör Savaş Özcan’ın Eren Yağız Arnak’ın başarısındaki büyük rolüne de dikkat çekerek, “Antrenörümüz Savaş Özcan, Eren’in yeteneklerini en iyi şekilde değerlendirerek onu bu seviyeye taşımıştır. Sporun özünde yatan disiplin, özveri ve sürekli gelişim prensiplerini uygulayan Antrenörümüzü de bu başarısından dolayı kutluyoruz.” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —