HİZMET VE ESER BELEDİYECİLİĞİNDE AŞKIN TÖREN İMZASI

Kent merkezinde ve kırsal mahallelerde çalışmalarını ara vermeden sürdüren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, düzenlenen Berat Kandili programında Hürriyet mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Siyaset 28.02.2024 23:42:00 0
HİZMET VE ESER BELEDİYECİLİĞİNDE AŞKIN TÖREN İMZASI

HİZMET VE ESER BELEDİYECİLİĞİNDE AŞKIN TÖREN İMZASI

Karadeniz Bayrak /Ahmet BAYRAK/ALTINORDU (Ordu), (OBA)

Kent merkezinde ve kırsal mahallelerde çalışmalarını ara vermeden sürdüren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, düzenlenen Berat Kandili programında Hürriyet mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. 

Tüm kırsal mahallelerde olduğu gibi Hürriyet mahallesini de sıcak asfalt ve beton yol başta olmak üzere birçok hizmet ile buluşturan Başkan Tören, mahalle sakinleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. 

Başkan Tören “Beş yıl boyunca kesintisiz sürdürdüğümüz hizmet seferberliği ile mahallemizi sıcak asfalt ve beton yol başta olmak üzere beklenen, özlenen birçok hizmet ile buluşturduk. Daha büyük hizmetler için azimle, kararlılıkla yolumuza birlikte devam ediyoruz” dedi.

 

HÜRRİYET MAHALLESİ 5 YILLIK SÜREDE YÜZLERİ GÜLDÜREN HİZMETLERLE BULUŞTU

Hayata geçirdiği altyapı, üstyapı ve ulaşım yatırımlarıyla hem merkezde hem kırsalda ulaşımda yeni bir dönemin kapılarını aralayan Başkan Aşkın Tören’in kırsal mahallelerde bütün şehir eşit hizmet parolasıyla yaptığı hizmetler yüzleri güldürdü. Beş yıl boyunca kesintisiz devam eden hizmet seferberliğinde Hürriyet mahallesinde yaklaşık 2,5 kilometre sıcak asfalt ve 1,5 kilometre beton yol tamamlanarak hizmete sunuldu.

Hürriyet mahallesini orta havzada bulunan tüm mahallelere ve civar mahalleleri de Kabadüz ve Çambaşı dahil birçok bölgeye bağlayan Akbulut Sokakta yapılan standardı yüksek ve konforlu sıcak asfalt çalışması hem mahalleye hem bölgeye Rahat bir nefes aldırdı.

 

SICAK ASFALT, BETON YOL, YENİ YOL AÇMA VE MEVCUT YOLLARDA İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIYLA ULAŞIMDA YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI

Yine Hürriyet mahallesinde Cumhuriyet, Gerce, Bahariye, Ortaköy, Pelitli, Aydınlık, Erenli ve Alisayvan mahallelerinin ortak kullandığı 9 mahalleye hizmet veren yaklaşık 1,5 kilometrelik alternatif güzergâhı da beton yol ile buluşturan Başkan Aşkın Tören’in mahalledeki hizmetleri bununla da sınırlı kalmadı. Mahallede mevcut yol ağının iyileştirilmesi için yapılan 200 kilometre Reglaj ve Malzemeli Reglaj çalışmasında 10 bin Ton malzeme serimi gerçekleştirildi. Öte yandan yağmur sularından yolları korunması için 1 km koruge boru ve istinat duvarı çalışması yapılırken 2 kilometreden fazla yeni yol açma çalışmasıyla yılların özlemlerine de son verildi. Belediyenin tüm hizmetlerinin eşit ve adil bir şekilde götürüldüğü Hürriyet mahallesinde vatandaşların ihtiyaç talep ve beklentileri doğrultusunda ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

 

BAŞKAN TÖREN “YAPTIK YİNE BİZ YAPACAĞIZ, BAŞARDIK YINE BIZ BAŞARACAĞIZ”

Hürriyet mahallelilere teşekkür eden Başkan Tören “Elleri öpülesi büyüklerimiz, genç arkadaşlarımız, çocuklarımız. Her biri bir dost, bir arkadaş, bir kardeş, bir abla, bir ağabey, sırtımızı yasladığımız birer dağ. Yaptık yine biz yapacağız. Başardık yine biz başaracağız. En büyük gücümüz hizmetlerinde olmaktan onur duyduğumuz aziz insanlarımızın yüzlerindeki tebessüm, dillerinden eksik etmedikleri hayır dualar. Allah hepsinden razı olsun. Rabbim bizi sizlere mahcup etmesin” diye konuştu.


  • BIST 100

    9836,37%-0,75
  • DOLAR

    35,48% 0,17
  • EURO

    36,30% -0,06
  • GRAM ALTIN

    3064,80% 0,02
  • Ç. ALTIN

    4887,81% 0,00

DİĞER HABERLER


AVUKAT ŞANSER TUĞRAN İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Avukat Şanser Tuğran Hayatını Kaybetti

Kadın sporculara saldırı

Emekli-Sen Ünye'den Mizansenli Basın Açıklaması

Başkomiser Salim Özen son yolculuğuna uğurlandı

Polisten kaçan sürücüye 51 bin lira ceza

FERRERO TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK FINDIK İHRACATÇISI

Vali Erol’dan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARINDAN BİRİSİ DE BASINDIR

Fatih Titiz basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu

Boş Arazide Ruhsatsız Dönüşüm!

ORDU’DA TRAFİK KAZASI:1 ÖLÜ

ORDU’DA DOKTORLARDAN İŞ BIRAKMA EYLEMİ

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Rize’de PTT binasına silahlı saldırı:2 Ölü

ORDU OTOGARI'NDA PARK SORUNU

Ordu’da Muhteşem Konser

AK Parti Ordu İl Kongresi'nde Delege Listesi Tartışması

Ordu Giresun Havalimanı'ndan Stuttgart Uçuşları başlıyor

Selman Altaş Güven Tazeledi

Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ordu 8'inci Olağan İl Kongresi'ne katıldı

Ulubey'de Şaşırtan İhale: Belediye, Personel Seçimini Kendisi Yapacak

Ordu'da kayıp ihbarı yapılan 2 kız çocuğu bulundu

Akkuş'ta meydana gelen trafik kazasında Enes Coşkan yaşamını yitirdi

Kadem Adalı Aday Oldu

Korgan’da maden sondajına karşı yürüyüş düzenlendi

Tarkan DENİZ’in yeni kitabı çıktı.

Ordu'da trafik kazası:1 yaralı

BAŞKAN KARLIBEL “2 OSB İÇİN DOĞALGAZ ÇALIŞMASININ ARTIK BAŞLAMASI GEREKMEKTEDİR”

“Bir Uçtan Öbür Uca” Ordu’da

Yükleniyor


AVUKAT ŞANSER TUĞRAN İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Avukat Şanser Tuğran Hayatını Kaybetti

Kadın sporculara saldırı

Emekli-Sen Ünye'den Mizansenli Basın Açıklaması

Başkomiser Salim Özen son yolculuğuna uğurlandı

Polisten kaçan sürücüye 51 bin lira ceza

FERRERO TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK FINDIK İHRACATÇISI

  • Pazartesi 13.9 ° / 7.2 ° false
  • Salı 9.1 ° / 6.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.5 ° / 4.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı