ilçe halkından özür diledi
ilçe halkından özür diledi
ilçe halkından özür diledi
ORDU'nun Gölköy İlçe Kaymakamı Tuncay Kaldırım, iftar sonrası ziyaret ettiği yaşlı çiftin evinde gördüğü manzara karşısındaki mahcubiyetini sosyal medya hesabından, 'Teyzemizin eşi ile birlikte kaldığı bu yeri görünce, ilçenin başı olarak görevimi tam ve bihakkın yapamadığımı gördüm. Daha çok çalışmamız, daha az dinlenmemiz gerekiyor. Başta teyzemiz ve eşi olmak üzere tüm Gölköy halkından özür dilerim' notunu paylaştı.
Erzurum Valiliği'nde Kaymakam adayı iken geçen 2 Ocak'ta Ordu'nun Gölköy İlçe Kaymakamlığı'na vekaleten atanan Tuncay Kaldırım, 4 gün önce Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı'nın Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara ilişkin kararnamesiyle de asaleten ataması yapıldı. İlçede göreve başladığı günden beri halkla iç içe olan, hayvan otlatan çobanları yaylalarda ziyaret edip onlarla oturup yemek yiyen, köyleri gezerek sorunları yerinde görüp çözmeye çalışan Kaymakam Kaldırım, büyük ilgiyle karşılandı.
Ramazan ayı nedeniyle kurum amirlerine, muhtarlara, okul müdürlerine ve imamlara iftarlarını ilçedeki fakir ve muhtaç durumda olan vatandaşlarla açması için de talimat veren Kaymakam Tuncay Kaldırım, kendisi de her akşam rastgele bir ailenin iftar sofrasına misafir oluyor.
Teravih namazından sonrada ziyaretlerini aynı şekilde sürdüren Kaymakam Kaldırım, yardıma muhtaç yaşlı bir çiftin evine konuk olarak karşılaştığı manzara karşısında mahçup oldu. Kaymakam Kaldırım, aileyle fotoğraflarını, 'Teravih namazından sonra yaşlı bir teyzemizi ziyaret ettik. Teyzemizin eşi ile birlikte kaldığı bu yeri görünce, ilçenin başı olarak görevimi tam ve bihakkın yapamadığımı gördüm. Daha çok çalışmamız, daha az dinlenmemiz gerekiyor. Başta teyzemiz ve eşi olmak üzere tüm Gölköy halkından özür dilerim. Haklarınızı helal ediniz' notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.
Kaymakam Kaldırım'ın paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada binlerce beğeni aldı. Birçok kişi, Kaldırım'a duyarlılığından dolayı yorumlarıyla destek verdi.
KAYMAKAM KALDIRIM: VATANDAŞLARIMIZIN DERTLERİ İÇİN SAHADAYIZ
Ordu'nun Gölköy İlçesinde, iftar sonrası ziyaret ettiği yaşlı çiftin evinde gördüğü manzara karşısındaki mahcubiyetini sosyal medya hesabından paylaşan Gölköy Kaymakamı Tuncay Kaldırım, '30 mahallemiz var ilçemizde. Her gün farklı bir yerde bir aile yanında iftar yapma kararı aldık. Her gün farklı yardıma muhtaç bir vatandaşımızın evinde iftar yapıyoruz. Teravihten sonra mağdur evi olmayan, 5 aydır derme çatma çadırda yaşayan çiftin yanına gittim. Teyzeyi gördüm, ben 5 aydır burada görev yapıyorum, 5 aydır bu vatandaşa ulaşamamışım. Görevimi eksik hakkıyla yapamadığım düşüncesine kapıldım. Gölköy halkından ve vatandaşımızdan sosyal medya aracılığıyla özür diledim. Vakfımıza bağış yapmak isteyenler olursa yardım yapabilirler. Biz bu vatandaşımıza yardımcı olacağız ama vatandaşımızda destek olmak isterse kapımız her zaman açık' dedi.
İlçede benzer fakir ailelerin tespit edilmesi için çalışma başlattıklarını da vurgulayan Kaymakam Tuncay Kaldırım, 'Bazı vatandaşlarımız gerçekten fakir ama, gururlu oluyor gelmiyorlar, yardım istemiyorlar. Ben bunları bizzat görüp, bizzat şahit olmak için geziyorum. Bu ailemizin de vakıfta kaydı yok. Biz bunları tespit etmek için gidiyoruz. Yiyecek bir lokma ekmekleri yok, 'neden gelmiyorsun vakfa, kaymakamlığa' diyoruz 'Ben isteyemem devletten bir şey diyor. Vatandaşların dertlerini, sıkıntılarını görmek için sahaya çıktık' diye konuştu.
Kaynak:DHA-Nedim KOVAN
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
DİĞER HABERLER
Yunus Güzel Vefat Etti
3 yıldır Yapılmayan Yolda Çalışmalar Başladı
Ordu trafik kazası: 2 ölü, 2 ağır yaralı
Karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile kızı yaşamını yitirdi
Osman Şahin Vefat Etti
Asker Eğlencesinde Kaza: 22 Yaşındaki Buğra Akkaya Hayatını Kaybetti
Ordulu Astsubay Çavuş Talha Berkay Başkök son yolculuğuna uğurlandı
Ordu Valisi Erol, heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu
Ordulu Astsubay Çavuş Talha Berkay Başkök Erzincan’da Hayatını Kaybetti
ÇAMBAŞI YAYLASI’NDA KAR 1,5 METREYE ULAŞTI
Ordu Tokat yolu trafiğe kapatıldı
ORDULU ÖĞRENCİ JAPONYA’DA BİRİNCİ OLDU
Sanal Kumar Yüzünden Yapmış
Hasta Vatandaşın İmdadına Mesudiye Belediyesi Yetişti
İki Ordulu’nun Melbourne Buluşması
Ordu’nun Son Kore Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı
Balkondan düşen müdür yardımcısı yaşamını yitirdi
Hacer Gök Uğur Profesör Oldu
Prof. Dr. Turgay Şirin’in eşi Betül Şirin vefat etti
Ordu’da Orman Yangını
KOMŞU DAYANIŞMASI FACİAYI ÖNLEDİ
Polisin belindeki silahı alan bir kişi kendini vurdu
Polis Memuru Emrah Sevim son yolculuğuna uğurlandı
Ufuk Meşrubat’ın sahibi Sabri Sandıkçı hayatını kaybetti
Ordu Emniyet Müdürü Ahmet Acar’ın babası son yolculuğuna uğurlandı
Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Ordu’nun enerji altyapısına 15 milyar TL’lik yatırım
Trafik polisi yaşamını yitirdi
İYİ Parti İlçe Başkanı Zafer Akyürek’ten OSKİ’ye Tepki
Baden-Württemberg Karadeniz Giresunlular Derneği’nden Almanya’da muhteşem gec
Kar fırtına demeden 2 gün yürüyen ekip arızayı onardı
Yükleniyor
Yunus Güzel Vefat Etti
3 yıldır Yapılmayan Yolda Çalışmalar Başladı
Ordu trafik kazası: 2 ölü, 2 ağır yaralı
Karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile kızı yaşamını yitirdi
Osman Şahin Vefat Etti
Asker Eğlencesinde Kaza: 22 Yaşındaki Buğra Akkaya Hayatını Kaybetti
Ordulu Astsubay Çavuş Talha Berkay Başkök son yolculuğuna uğurlandı
- Pazar 3.6 ° / 1.6 ° Şiddetli yağmurlu
- Pazartesi 8.1 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 11.6 ° / -0.1 ° Güneşli





