Tarih: 29.02.2024 02:33

MESUDİYE’Yİ, ORTAK AKIL İLE YÖNETECEĞİZ!

Facebook Twitter Linked-in

MESUDİYE’Yİ, ORTAK AKIL İLE YÖNETECEĞİZ!

Karadeniz Bayrak /Ahmet BAYRAK/MESUDİYE (Ordu), (OBA)

Ak Parti’de 31 Mart seçimlerinde Mesudiye Belediye Başkan Adaylığında sürpriz yaşandı. Adaylık başvurusunda dahi bulunmayan İş insanı, Ordu Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Cengiz Koçyiğit, AK Parti Mesudiye Belediye Başkan Adayı oldu.

Cengiz Koçyiğit, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana Mesudiye İlçe başkanlığı ve Ordu Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği başta birçok görevde bulundu. 

Seçim kampanyasına yoğun bir şekilde devam eden Koçyiğit, "İlçe başkanımız ve teşkilat üyelerimizle birlikte Mesudiye’mizin her köşesinde iz bırakmaya, ilçemizi adım adım dolaşmaya devam ediyor hemşehrilerimizin samimi sohbetine dahil oluyoruz. Bizleri güler yüzle karşılayıp hoş sohbetleriyle içimizi ısıtan hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" dedi. 

Ortak aklın önemine değinen Cengiz Koçyiğit, "Mesudiye’miz için sunulan her fikre ve projeye dikkatle eğiliyor ve projeleri küçük büyük demeden dinliyoruz. İlçemizi beraber yöneteceğiz, Ortak akıl ile hareket ederek Mesudiye’yi daha ileriye götürmek için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Ben belediye başkanlığı için adaylık başvurusunda bulunmadım. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Mesudiye Belediye Başkan Adayı ilan edildim dedi.

Görevden kaçmadığını söyleyen Koçyiğit, "AK Parti Genel Merkez yetkililerimiz, Ordu İl Başkanımız, “Mutlaka aday olmanı istiyoruz, itiraz kabul etmiyoruz” dedikleri için, parti kültürümüz gereği, bizden bir görev istendiğinde, görevden kaçmak olmaz düsturu gereği, emir kabul ederek, bu onurlu teklifi kabul ettim. Öncelikle şahsıma gösterilen güven için saygıdeğer Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, desteğini esirgemeyen herkese teşekkürü bir borç bilirim. 

Hem bu güveni boşa çıkarmamak, hem de 1858’den beri ilçe olan Mesudiye’yi hak ettiği seviyeye çıkarmak çok çalışacağız.

Önce seçimleri kazanacak, sonra da Mesudiye köylerinin yol, su, sorunları başta olmak üzere, her türlü sorununu çözüme kavuşturmak için, güçlü bir ekiple çok çalışacağız. Allah hayırlı etsin, Allah utandırmasın.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —