Tarih: 09.01.2024 04:30

Ordu Tıp Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Hakan Timur atandı

Facebook Twitter Linked-in

Ordu Tıp Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Hakan Timur atandı

Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi eski Başhekimi ve Perinatoloji Uzmanı Prof. Dr. Hakan Timur, Hak etmesine rağmen Prof ünvanı Ordu Üniversitesi yönetimi tarafından verilmeyince görevinden ayrılmak zorunda kalan. Prof. Dr. Hakan Timur,bir süte önce görevden ayrılan  Prof. Niyazi Taşçı’nın yerine  ODÜ Tıp Fakültesi'ne dekan olarak atandı.

Yeni dekan Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Prof. Dr. Hakan Timur oldu. Hakan Timur son olarak Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev yapıyordu.

Hakan Timur’un atamasının YÖK tarafından yapıldığı öğrenildi.

Hakan Timur Ordu Ünivesritesi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi iken tekrar atanmayınca Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne gitmişti. 

Prof. Dr. Hakan Timur, 2018 yılında Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine atandı.

Eşi Doç. Dr. Burcu Timur ile birlikte gece gündüz demeden hastalarının imdadına koştu. Sağlık hizmetlerinin yönetiminin yanı sıra sahada perinatoloji alanında sağlık hizmeti verdi.

HASTALAR BAŞKA İLLERE GİTMEK ZORUNDA KALMADI

Mesai kavramı gözetmeden birçok ameliyat ve tıbbı işlem gerçekleştiren Dr. Timur’un tedavi ettiği hastalar başka illere gitmeye gerek kalmadan illerinde tedavi hizmetinden faydalandı.

HEM BAŞHEKİMLİK YAPTI HEM DE 12 BİN HASTAYA BAKTI

Başhekim olması nedeniyle hasta bakma zorunluluğu bulunmayan Perinatoloji Uzmanı Dr. Timur'un 5 yılda yaklaşık 12 bin hastaya şifa dağıttı.

ODÜ eski rektörü Ali Akdoğan'ın görevden alınmasıyla yeni rektör Prof. Dr. Orhan Baş, Prof. Timur'un tekrar Ordu'ya dònmesi için kendisine davette bulundu. Ordu ve Orduluları çok seven Prof. DR. Hakan Timur, ODÜ'ye dekan olarak atandı. Timur'un dönüşü Ordu'da büyük heyecan yarattı.

Hakan Timur kimdir?

1979 Erzurum doğumluyum. 1997-2003 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde temel tıp eğitimini tamamladım. Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden 2009 yılında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığını aldım. 2010 yılında Gelibolu Asker Hastanesin de vatani görevini yaptım. 2011-2014 yılları arasında Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesinde Üreme Endokrinolojisi ve Tüp Bebek (IVF) bölümü ve Yüksek Riskli Gebelik (Perinatoloji) bölümünde çalıştım. 2014 yılında girmiş olduğum Tıpta Yandal Uzmanlık sınavında Türkiye derecesi yaparak Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesinde Perinatoloji Yandal Uzmanlığına üst ihtisasa başladım. 2017 Yılında Perinatoloji Uzmanı ve Doçent unvanı ile Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine göreve başladım. 2022 yılında Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne atandım. Evliyim ve 2 kız çocuğu babasıyım.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —