Tarih: 01.07.2024 23:44

POLİSTEN NEFES KESEN OPERASYON!

Facebook Twitter Linked-in

POLİSTEN NEFES KESEN OPERASYON!

Karadeniz BAYRAK/ALTINORDU (Ordu), (OBA)

Ordu’da bu gece sabaha karşı yaşanan hırsızlık olayının failleri, kaçarken, polisin havaya ateş etmesi sonucu çaldıkları altın ve paralarla yakalandı.

Altınordu’da bugün sabaha karşı 05.00 sularında meydana gelen olayda Akyazı Mahallesi, Rus Pazarı mevkiinde bulunan bir iş yerine giren hırsızlar, çelik kasayı kırarak içinde bulunan 89.750 TL para, 1 adet bilezik, 10 Adet Çeyrek Altın, 7 Adet gram altını çalarak olay yerinden uzaklaştı. 

Çalışmak üzere işyerine gelen işçiler işyerlerinin soyulduğunu anlayınca durumu hemen işyeri sahibi ve polise ihbarda bulundu. Gelen ihbar üzerine harekete geçen Ordu Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri hemen hırsızlık olayını gerçekleştiren kişilerin peşine düştü.

Çok kısa sürede hırsızların izini bulan ve takibe geçen polis ekipleri, Altınordu Belediyesi önü 321 Sokakta havaya dört el ateş ederek hırsızları kullandıkları otomobil ve çaldıkları para ve altın ile kıskıvrak yakaladı. 

53 suç kaydı bulunan M.Ş. ile (19) suç kaydı ve hırsızlık suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasından aranma kaydı olan H.K. İle M.A. isimli şahısların araçlarında yapılan aramada 2 adet kurusıkı tabanca, 2 adet taşlama makinası, 1 adet çekiç ve 1 adet keser ele geçirildi. Hırsızlık olayı ile gözaltına alınan M.Ş ve H.K. İle M.A.’nın emniyetteki tahkikat devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —