Tarih: 10.03.2024 05:58

TSYD SAMSUN ŞUBESİ’NDE YENİ BAŞKAN MURAT SANDIKÇI OLDU

Facebook Twitter Linked-in

      TSYD SAMSUN ŞUBESİ’NDE YENİ BAŞKAN MURAT SANDIKÇI OLDU

     Karadeniz Bayrak/ALTINORDU(Ordu),(OBA)

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Samsun Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu’nda, başkanlığa DHA Samsun Bölge Müdürü Murat Sandıkçı seçildi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Samsun Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirilen genel kurulda, tek liste ile seçime giren Murat Sandıkçı, TSYD Samsun Şube Başkanı oldu.

Sandıkçı, 2018 yılında kurulan şubede iki dönemdir başkanlık görevini yürüten Avni Demir’den görevi devraldı. Devir temsimin ardından Murat Sandıkçı, Kurucu Başkan Avni Demir'e hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti. 

           

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Kendisini bu göreve layık gören üyelere teşekkür eden Murat Sandıkçı, "Büyüklerimizden aldığımız güç ve genç arkadaşlarımızın enerjisiyle şubemizi büyütmek için çalışmalar yapacağız" diye konuştu. Murat Sandıkçı'nın listesinde Selçuk Kaya, Noyan Alper Cabbar, Mustafa Ataseven, İsmail Akduman, Okan Aralan ve Ercan Dilaver yer aldı. Yönetimin ilk toplantısında Selçuk Kaya ve Noyan Alper Cabbar Asbaşkan, İsmail Akduman Genel Sekreter ve Okan Aralan da Mali İşler Sorumlusu olarak görevlendirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —