Tarih: 24.03.2024 02:27

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, derdini anlatan kadını azarladı

Facebook Twitter Linked-in

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, derdini anlatan kadını azarladı

Karadeniz Bayrak /Ahmet BAYRAK/ULUBEY (Ordu), (OBA)

Ulubey Belediye Başkanı ve AK Parti Ulubey Belediye Başkan Adayı İsa her fırsatta benim kalem dediği Yenisayaca Mahallesinde vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan seçim çalışmaları kapsamında gittiği Ulubey Sayaca Mahallesi’nde vatandaşlarla tartıştı. İsa Türkcan'a tepki gösteren vatandaşlar sorunlarına çözüm bulunmadığını belirterek, "Bizi Yalnız Bıraktın" tepkileri alan başkan Türkcan, “Biz yalnız bırakmadık. Bak benimle böyle konuşmayacaksın." dedi

Tepkiler karşısında Enver Yılmaz zamanında alt yapısı hazırlanan daha sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan yola âdete Ulubey Belediyesi yapmış gibi sahip çıkmaya kalktı.

Vatandaşın Sayaca Mahallesindeki maden faaliyetini engelleme çalışmalarında sesini çıkartamadı yönündeki tepkisine de sessiz kaldı.

20 yıldır aldatıldığını belirterek tepkisini dile getiren Mahalle sakini Alişan Berçin, “Önceki seçimlerde hem Ak Parti’ye hem de İsa Türkcan’a destek verdik. Mahallenin yolları yapılmadı, hukuksuz ve usulsüz maden aramasına karşı çıkan köylü vatandaşların yanında durmadı ve bu konuda hiçbir açıklamada yapmadı. Köyün girişine dökülen moloz ve hafriyata müdahale etmedi.” dedi.

Sorunlarını anlatmak isteyerek, “köyümüzü yalnız bıraktın mahalleli olarak hiçbir desteğini görmedik diye şikâyetlerini dile getiren bir kadına İsa Türkcan, “Benimle böyle konuşamazsın” diyerek azarladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —