YILMAZ GEZİLERİNDE SORUNLARI ANINDA ÇÖZÜYOR
YILMAZ GEZİLERİNDE SORUNLARI ANINDA ÇÖZÜYOR
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, gittiği her ilçede sorunları çözmeye devam ediyor. Akkuşa bağlı Salman Beldesinde PTT memuru sıkıntısı olduğunu öğrenen Yılmaz, PTT Genel Müdürü Osman Turalı aradı. Tural ise PTT memurunun Şubat ayı başında Salmanda görevlendirileceğinin sözünü verdi.
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Akkuş ilçesine bağlı, Akpınar, Salman ve Seferli beldelerini ziyaret etti. Yılmaz ziyaret ettiği beldelerde büyük ilgi görürken, miting havasında vatandaşlara seslendi. Seçim çalışmaları kapsamında Çaybaşı ilçesi üzerinden Akkuşa geçen Yılmazın yolunu kesen yüzlerce İlküvezli vatandaş, Yılmaza sevgi gösterilerinde bulundu.
AKPINARDA SEVGİ SELİ
Buradan Akkuşa bağlı Akpınar Beldesine geçen Yılmaz, kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslenerek, Akkuş Belediye Başkan Adayı İsa Demirci ile birlikte bölgeye hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağını söyledi. Şahsıma ve partime gösterdiğiniz yakın ilgiye teşekkür ederim diyen Yılmaz, Akpınarın sorunlarını ve çözüm önerilerini biliyoruz. Büyükşehirle birlikte daha yaşanabilir bir Akpınar ortaya çıkacak dedi.
SALMANDA GÖVDE GÖSTERİSİ
Akpınarda gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinin ardından Salman Beldesine geçen Yılmazı belde girişinde yüzlerce vatandaş karşılayarak adeta bağrına bastı. Hınca hınç dolan belde meydanında vatandaşlara seslenen Yılmaz, Salmanda bize gösterdiğiniz bu yakın ilgi gücümüze güç kattı. Sizler bugün verdiğiniz destekle, bize olan güveninizi gösterdiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde Salman beldemizin kaderini değiştireceğiz. Sizler partimizin kuruluş aşamasından bu yana bizlerle oldunuz. Bizim size bundan sonra söyleyeceğimiz tek şey teşekkür ve hizmet etmek olur. Büyükşehirle birlikte tüm beldelerdeki araçlar yine yerinde kalacak. Personeller yerinde kalacak. Tüm beldelere takviye araçlar gönderilerek, hizmetlerinizin tek elden hızlı bir şekilde yapılması sağlanacak diye konuştu. Yılmazın konuşmasının sık sık alkışlarla kesilmesi ise dikkat çekti.
SORUNLARI BİR TELEFONLA ÇÖZMEYE DEVAM EDİYOR
Salman beldesinde yaptığı esnaf ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Mehmet Demirciyi makamında ziyaret eden Yılmaz, Demircinin beldede kalıcı olarak PTT memuru istemesi üzerine hemen PTT Genel Müdürü OsmanTuralı aradı. Yılmaz, beldeye acil olarak PTT memuru kadrosu verilmesini istedi. PTT Genel Müdürü Osman Tural ise, Şubat ayından itibaren sabit olarak bir PTT memurunun beldede görevlendirileceğinin sözünü verdi.
SEFERLİ, YILMAZ I BAĞRINA BASTI
Salman Beldesinde yaptığı esnaf ziyaretinin ardından Seferli Beldesine geçen Yılmazı yüzlerce vatandaş belde girişinde karşıladı. Yoğun sevgi gösterileri arasında Seferli sakinlerine seslenen Yılmaz, Seferli beldesinin tüm sorunlarını çözmek için kolları sıvadıklarını söyledi. Yılmaz, Biz sizlerle ayrılmaz bir parçayız. Bize yıllardır destek veren hemşerilerimize yapacağımız hizmet bizim için onurdur dedi. Seferli beldesinden ayrıldıktan sonra Akkuş ilçesine geçen Yılmaz, burada esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, geceyi Akkuşta geçirecek.
-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,06
-
EURO
51,04% 0,09
-
GRAM ALTIN
7337,02% 0,02
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
DİĞER HABERLER
3 yıldır Yapılmayan Yolda Çalışmalar Başladı
Ordu trafik kazası: 2 ölü, 2 ağır yaralı
Karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile kızı yaşamını yitirdi
Osman Şahin Vefat Etti
Asker Eğlencesinde Kaza: 22 Yaşındaki Buğra Akkaya Hayatını Kaybetti
Ordulu Astsubay Çavuş Talha Berkay Başkök son yolculuğuna uğurlandı
Ordu Valisi Erol, heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu
Ordulu Astsubay Çavuş Talha Berkay Başkök Erzincan’da Hayatını Kaybetti
ÇAMBAŞI YAYLASI’NDA KAR 1,5 METREYE ULAŞTI
Ordu Tokat yolu trafiğe kapatıldı
ORDULU ÖĞRENCİ JAPONYA’DA BİRİNCİ OLDU
Sanal Kumar Yüzünden Yapmış
Hasta Vatandaşın İmdadına Mesudiye Belediyesi Yetişti
İki Ordulu’nun Melbourne Buluşması
Ordu’nun Son Kore Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı
Balkondan düşen müdür yardımcısı yaşamını yitirdi
Hacer Gök Uğur Profesör Oldu
Prof. Dr. Turgay Şirin’in eşi Betül Şirin vefat etti
Ordu’da Orman Yangını
KOMŞU DAYANIŞMASI FACİAYI ÖNLEDİ
Polisin belindeki silahı alan bir kişi kendini vurdu
Polis Memuru Emrah Sevim son yolculuğuna uğurlandı
Ufuk Meşrubat’ın sahibi Sabri Sandıkçı hayatını kaybetti
Ordu Emniyet Müdürü Ahmet Acar’ın babası son yolculuğuna uğurlandı
Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Ordu’nun enerji altyapısına 15 milyar TL’lik yatırım
Trafik polisi yaşamını yitirdi
İYİ Parti İlçe Başkanı Zafer Akyürek’ten OSKİ’ye Tepki
Baden-Württemberg Karadeniz Giresunlular Derneği’nden Almanya’da muhteşem gec
Kar fırtına demeden 2 gün yürüyen ekip arızayı onardı
Kabataş Alankent’te Üç Acı Bir Arada
Yükleniyor
3 yıldır Yapılmayan Yolda Çalışmalar Başladı
Ordu trafik kazası: 2 ölü, 2 ağır yaralı
Karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile kızı yaşamını yitirdi
Osman Şahin Vefat Etti
Asker Eğlencesinde Kaza: 22 Yaşındaki Buğra Akkaya Hayatını Kaybetti
Ordulu Astsubay Çavuş Talha Berkay Başkök son yolculuğuna uğurlandı
Ordu Valisi Erol, heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu
- Perşembe 8.5 ° / -2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 8.8 ° / -1.4 ° Güneşli
- Cumartesi 9.2 ° / -0.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





